MEDICINSKA PEDIKURA

Zašto pedikura?

Kvalitetna njega stopala prevenira probleme kao što su zadebljana koža, žuljevi, kurje oči, urasli nokti, te infekcije povezane sa tim problemima. Pedikura nam pomaže u pravilnom držanju tako da nam omogućava ugodnije stajanje i hodanje. Kombinirana sa masažom stopala, pilingom, maskom ili parafinskom čizmom ima umirujući i relaksirajući efekt.

Klasična pedikura uključuje kupku, pregled stopala, uklanjanje zadebljanja kože, oblikovanje noktiju te uređivanje stopala, njega stopala odgovarajućom kremom. Ova vrsta pedikure idealna je za osobe koje imaju ispucalu kožu stopala, te žele dobiti glatka i njegovana stopala.

Medicinska pedikura sastoji se od kupke, pregleda stopala, uklanjanje zadebljanja kože, vađenje uraslih noktiju i kurjih očiju, oblikovanja noktiju te uređivanja stopala. Ova vrsta pedikure preporuča se klijenticama i klijentima koji imaju problema sa zadebljanom kožom, urasle nokte, natiske ili moguće kurje oko.

Koliko traje pedikura?

Pedikura obično traje od 30 minuta do 120 minuta, a ovisi o procedurama koje se koriste prilikom samog tretmana.

Dobra pedikura raj je za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam najvjerojatnije izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.

Antifungalni gel protiv gljivica na noktima

Ukoliko imate problem s gljivicama, imamo rješenje za Vas.

Aplicirati ćemo gel koji sadrži aktivne sastojke koji uništavaju gljivice kako bi pomogao rastu bolesnog nokta. Ukoliko je potrebno možemo ga koristiti i za izgradnju novog nokta.

Trajni lak

Trajni lak je tehnologija koja je negdje u sredini između običnog laka i gela. Nanosi se poput laka, ali traje dulje, a u slučaju stopala rezultati će vas posebno oduševiti. S dolaskom ljetnih mjeseci, dolazi i vrijeme da pokažemo svoja stopala. Zbog načina života, ali i aktivnih odmora, sve više žena odlučuje se za pedikuru s trajnim lakom. I to ponajprije zbog toga što trajni lak odoljeva svim izazovima poput pijeska ili šljunku na plaži, mora ili bazena, a ako vam koji hladniji ljetni dan pokvari planove, trajni lak neće se oštetiti u zatvorenim cipelama.