MICRONEEDLING SKIN THERAPY

Terapija kože mikroiglicama

Mezoterapija je posebna tehnika pomlađivanja, osvježavanja i liftinga kože, te se koristi za:

  • ublažavanje ožiljaka
  • kod hiperpigmentacja
  • tretiranje bora
  • vrši duboku hidrataciju

Postupak se provodi uz primjenu dermalnog mezo pena uz pomoć kojeg je moguće tretirati preventivno ili terapijski određene regije kako lica tako i tijela. Učinci se postižu stimulacijom kože mikroubodima, te unosom sterilnih medicinskih koktela koji sadrže aktivne tvari u visokoj koncentraciji.

Mezoterapijski kokteli sastoje se od prirodnih ekstrakata ( preslica, artičoka), vitaminskih kompleksa (B,C,A,E), amino-kiselina ( L karnitin), kofeina, hijaluronske kiseline…koji se unose na problematična područja.

Veliki izbor različitih koktela omogućuje nam da djelujemo na gotovo sve vrste probema koji mogu biti prisutni na koži. Mezoterapiju dobro podnose, te jednako često koriste i muškarci i žene.

Što možete očekivati od prvog posijeta?
Prilikom prvog dolaska provjerit ćemo da li postoje eventualne kontraindikacije za provedbu postupka. Nakon toga razmotrit ćemo vaše želje i očekivanja i objasniti vam koja su realna očekivanja od tretmana. S obzirom na vaš tip kože i nedostatke koje želite ublažiti ili ukloniti proporučiti ćemo vam odgovarajući tretman ili kuru tretmana, te odgovarajuću post tretmansku njegu.

Ukoliko imate vrlo osjetljivu kožu, možemo na maloj površini napraviti test i na temelju reakcije odlučiti da li ćemo nastaviti s tretmanom.

Nakon tretmana vaša koža može biti crvena 4 do 12 sati, te se javlja osječaj kao da ste lagano izgorjeli na suncu.