NJEGA RUKU

Zdravlje noktiju odražava se na njihovom izgledu pa tako ispucali, izlistani i slabi nokti alarmiraju nas o nedostatku hranjivih tvari potrebnih za zdrav izgled i čvrstoću, kao i nedovoljnoj ili pogrešnoj brizi o noktima.

Manikura

Prilikom manikure noktiju, prvo se prilazi njezi kožice oko nokta. Najbolje je potiskivanje kože s pomoću posebnih sredstava koja ju omekšavaju (cuticle remover) i omogućuju pomicanje. Nokti se oblikuju, poliraju i prema želji lakiraju. Nakon toga nanosi se hranjivo ulje ili krema.

Parafinska kupka

Parafinska kupka intenzivan je tretman prvenstveno namijenjen tretiranju suhe, dehidrirane i zrelije kože. Uz kombinaciju dobrog pilinga i maske potičemo dubinsku hidrataciju i cirkulaciju kože, a sam parafin je toplo ulje na bazi voska s odličnim termo-terapijskim svojstvima.Osim što hrani, on ublažava bolove u rukama i nogama.

Uloga parafina je zaštita kože i noktiju od vanjskih utjecaja, pri čemu koža nakon ovakve njege sporije gubi vlagu, a znamo da je dobra hidratacija ključna u borbi protiv starenja. Parafin stvara tanki nevidljivi sloj na površini kože koji sprečava prekomjerno sušenje kože što je u svako doba godine uz vjetar, hladnoću i grijanje neizbježno.

Geliranje prirodnih noktiju

Gel metoda rješenje je za sve one koji nemaju vremena za rašpanje, odstranjivanje laka i ponovno lakiranje, a žele uživati u lijepim noktima svaki dan. Ugradnjom noktiju također ćete zaštiti svoj prirodni nokat ukoliko se bavite poslom koji ih oštećuje i troši.

Gel tehnika ugradnje noktiju

Idealna tehnika s kojom ćete dobiti višetjedni estetski lijep izgled ruku.Uz izradu zanimljivih mogućnosti nail arta možete dobiti izgled koji će privlačiti dodatnu pozornost.

Ova tehnika vam pruža i trenutan izbor dužine i oblika nokta. Posebno je izražena potreba za ovom tehnikom kod osoba sa sklonošću lomljivih, mekanih noktiju, te noktiju koji su skloni listanju. Pokazala se kao odlična tehnika kod osoba s bolešću psorijaze i vitiliga.

Trajni lak

Trajni lakovi spadaju u vrstu mekih gelova. Savršeni su za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima čak do mjesec dana. Mogu se koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel. Osim što noktima daje boju, djeluju kao učvršćivač prirodnih noktiju.
Trajnost trajnog laka ovisi o kvaliteti prirodnih noktiju ( kod noktiju koji su skloni listanju ne preporučamo ovu tehniku estetske njege ruku).