O nama

Kozmetički salon Pandora medical beauty ovu godinu obilježava 23. obljetnicu vrlo uspješnog rada.

Vlasnica salona Anita Šestak Krog cijeli svoj profesionalni život posvetila je kozmetičkoj struci. Dvadeset i tri godine iskustva u struci, nebrojeno edukacija i usavršavanja, praćenje trendova, sve u cilju što bolje i učinkovitije usluge i zadovoljnih klijenata.

Stručno osoblje uz stalnu edukaciju i praćenje svih novih događanja i trendova u kozmetičkoj djelatnosti, nastavlja sa istom predanošću radu i zadržavanju visokog standarda u pružanja usluga.

U cilju ostvarenja zadanih standarda u pružanja usluga, pored neprestane edukacije srtučnog tima, stalno se ulaže i u opremu/inventar kao i prostor za obavljanje usluga.

U ugodnom i opuštenom okruženju salona primit će vas ljubazno i vrlo stručno osoblje koje će s vama u suradnji odabrati najbolja rješenja baš prema vašim željama. Odlične rezultate postižemo i kod tretmana/liječenja problematične mlade kože. U našim tretmanima koristimo samo proizvode renomiranih proizvođača kozmetičkih preparata.

Ako ste odlučili posjetiti naš salon, molimo vas da poštujete pravila koja su tu da bi prvenstveno vama kao klijentima boravak u salonu bio što ugodniji.

  • Na zakazani termin dođite 10 minuta ranije
  • Ako ste spriječeni iskoristiti termin, molimo vas da ga otkažete najmanje 24 sata unaprijed
  • Ako ne dođete na zakazani termin i niste ga otkazali, prilikom slijedećeg dolaska naplatiti ćemo vam punu cijenu tretmana
  • Ako imate temperaturu ili znakove respiratornih bolesti, odgodite vaš dolazak
  • Ako ste kronični bolesnik – obavezno napomenite
  • Pridržavajte se higijenskih uputa vezanih uz Covid19

Kod nas uvijek možete potražiti savjet i preporuku bilo da ste stalni klijent ili nam se javljate prvi puta.

Gdje smo

PANDORA MEDICAL BEAUTY
Ante Starčevića 11
48000 Koprivnica
Tel: 048 625 378
Email: info@pandoramedicalbeauty.hr